Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa23g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g62kcal1g3.8g4.2g1.8g
Valittu annoskoko73g31kcal0.5g1.9g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g15kcal0.3g1g1.1g0.5g
Arvot/100g100g42kcal0.7g2.6g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665