Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g25g38kcal4.7g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g122kcal10g4.6g7g0.4g
Valittu annoskoko73g61kcal5g2.3g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g30kcal2.5g1.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.9g3.2g4.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026