Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 47g34kcal0.9g6.8g0.1g0.5g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)7g13kcal1.3g0g0.8g0g
Aurajuusto2.7g9kcal0.5g0g0.8g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%1.6g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 2.6g9kcal0.7g0g0.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%12g10kcal0.1g0.5g0.8g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g161kcal8g14.6g7.2g1g
Valittu annoskoko73g81kcal4g7.3g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g40kcal2g3.7g1.8g0.3g
Arvot/100g100g111kcal5.5g10g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089