Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 8.6g28kcal0.9g5.2g0.2g0.9g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g9g33kcal0.6g7.1g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.6g8.6kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g160kcal5g27.6g2.6g2.2g
Valittu annoskoko73g80kcal2.5g13.8g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g40kcal1.3g6.9g0.7g0.6g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336