Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Ranskankerma Valio9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Flora ruokakerma 15 % 250g7.8g12kcal0.1g0.3g1.2g0g
Pekoni Pirkka8.8g25kcal1.2g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g259kcal18.2g2.4g19.8g0.4g
Valittu annoskoko73g130kcal9.1g1.2g9.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g65kcal4.6g0.6g5g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.5g1.6g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161