Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Broilerisuikaleet14g17kcal3g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Makaroni, pasta 9g31kcal1g6.2g0.1g0.3g
Paprika keltainen 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g6.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g136kcal8.8g14.6g4.4g1g
Valittu annoskoko73g68kcal4.4g7.3g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g34kcal2.2g3.7g1.1g0.3g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358