Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi35g39kcal8.1g0g0.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.3g4.7kcal0g0g0.5g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti7.8g14kcal0.2g0.9g1.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus20g63kcal2.3g12.3g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g261kcal21.8g27.8g7g4.8g
Valittu annoskoko73g131kcal10.9g13.9g3.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna36g65kcal5.5g7g1.8g1.2g
Arvot/100g100g180kcal15g19.1g4.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208