Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g22g34kcal4.8g0g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Porkkana 6.6g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g129kcal11.4g11.8g3.4g1.4g
Valittu annoskoko73g65kcal5.7g5.9g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g32kcal2.9g3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839