Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Lanttu 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 7.2g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Soijakastike 3.3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.9g4.7kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g91kcal4.8g10.2g3g1.2g
Valittu annoskoko73g46kcal2.4g5.1g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g23kcal1.2g2.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877