Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 14g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g11g27kcal2.1g0g2.4g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g14g15kcal0.3g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g101kcal5.2g1.6g8.6g0.8g
Valittu annoskoko73g50kcal2.6g0.8g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g25kcal1.3g0.4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891