Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)19g16kcal1.1g2.8g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto5.6g19kcal1.1g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 1.9g5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Leipä, vaaleavarras1.5g3.3kcal0.1g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g104kcal5.4g11g3.8g2.2g
Valittu annoskoko73g52kcal2.7g5.5g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g26kcal1.4g2.8g1g0.6g
Arvot/100g100g71kcal3.7g7.5g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631