Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 23g25kcal4.8g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g1.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g61kcal10g2.2g1.4g0.8g
Valittu annoskoko73g31kcal5g1.1g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g15kcal2.5g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907