Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Tee sipulista, valkosipulista, jauhelihasta ja tomaattimurskasta kastike.

Jätä hautumaan (sekoita välillä) sillä aikaa kun käsittelet kasvikset:

1) munakoiso ja kesäkurpitsa pestään ja viipaloidaan.

Pyöritellään kulhossa oliiviöljyn kanssa ja joko grillataan tai paistetaan pannulla, muutama minuutti per puoli, jotta nesteet haihtuvat.

2) Paprikat hiillostetaan uunissa tai grillissä ja kuori poistetaan.

(Sujuu helpommin jos laitaat hiillostamisen jälkeen vähäksi aikaa esim.

folion sisälle ja käytätä kumihansikkaita).

Suikaloi paprikat.

Laitetaan kerroksittain tomaatti-jauhelihakastiketta, kasviksia ja juustoa.

Päällimmäiseksi kerros kastiketta ja juustoa.

Uuniin, 180 astetta noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 9g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 12g16kcal2.2g0g0.8g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g5.9g14kcal1.1g0g1.1g0g
Parmesaaniraaste, Parmissimo (Bertozzii)1.2g3.9kcal0.4g0g0.3g0g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g96kcal8g4.4g4.6g1.8g
Valittu annoskoko73g48kcal4g2.2g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g24kcal2g1.1g1.2g0.5g
Arvot/100g100g66kcal5.5g3g3.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174582