Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 7.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli, paistettu 1.3g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa8g6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g77kcal3.8g7.4g3g1.6g
Valittu annoskoko73g38kcal1.9g3.7g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g19kcal1g1.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2.6g5.1g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277