Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna (vanha, kuorittu)19g15kcal0.3g3.3g0g0.2g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Heinz ketsuppi2.3g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g136kcal7.8g11g6.6g1.8g
Valittu annoskoko73g68kcal3.9g5.5g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g34kcal2g2.8g1.7g0.5g
Arvot/100g100g93kcal5.3g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926