Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 109g373kcal11.1g76.1g1.3g3.8g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g42g44kcal2.5g6.2g1g6.9g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g75g346kcal0.4g0.4g38.4g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Mustikka metsä- 151g66kcal0.8g9.6g0.9g5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 167g107kcal5.4g8.1g5.9g0g
Sokeri 36g144kcal0g35.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2811kcal63.8g355.6g118.8g31.4g
Valittu annoskoko720g1405kcal31.9g177.8g59.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna360g703kcal16g88.9g29.7g7.9g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520