Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Pekoni rasvainen 60g226kcal7.2g0g22.2g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton187g411kcal20.9g4.7g35.5g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 360g197kcal5.7g47.2g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1728kcal70.6g114.6g117g10.4g
Valittu annoskoko720g864kcal35.3g57.3g58.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna360g432kcal17.7g28.7g29.3g2.6g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218