Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 240g67kcal2.9g9.7g0.5g5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen96g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Kurkku, tuore80g8kcal0.5g1.4g0.1g0.6g
Päärynä kuorittu 224g97kcal0.7g17.9g0.2g8.7g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki80g64kcal10.4g1.6g1.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g527kcal30.2g68.4g7.4g31.2g
Valittu annoskoko720g263kcal15.1g34.2g3.7g15.6g
Annoskoko puolitettuna360g132kcal7.6g17.1g1.9g7.8g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.7g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714