Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 180g257kcal22.5g0.5g18.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki150g84kcal12.7g7.5g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g30g172kcal5.3g2.1g14.9g3.5g
Kauralese 75g270kcal13.5g34.2g5.8g13.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g75g450kcal15.8g5g40.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%180g414kcal52.2g4.5g21.6g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g3349kcal246g119g203.4g58.8g
Valittu annoskoko720g1675kcal123g59.5g101.7g29.4g
Annoskoko puolitettuna360g837kcal61.5g29.8g50.9g14.7g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658