Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g542g515kcal43.4g75.9g3.8g43.4g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 53g466kcal0g0g52.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g15g3kcal0g1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka45g37kcal1.5g8.6g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2097kcal93.2g180g114.4g90.2g
Valittu annoskoko720g1049kcal46.6g90g57.2g45.1g
Annoskoko puolitettuna360g524kcal23.3g45g28.6g22.6g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678