Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Riisi, keitetty, suolaa 85g116kcal2.1g25.6g0.2g0.8g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g254g178kcal12.4g30.4g1.8g0g
Soijakastike 8.5g5.1kcal0.4g0.8g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)239g180kcal43.1g1.2g2.4g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g113g109kcal22g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1341kcal161.2g118.6g30.4g2g
Valittu annoskoko720g670kcal80.6g59.3g15.2g1g
Annoskoko puolitettuna360g335kcal40.3g29.7g7.6g0.5g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560