Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.6g0.4g2.7g
Päärynä kuorittu 150g65kcal0.5g12g0.1g5.8g
Valio Viola sinihome tuorejuusto75g120kcal6g3g9.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g45g117kcal12.2g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g814kcal41.4g66.2g38.4g21.2g
Valittu annoskoko720g407kcal20.7g33.1g19.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna360g204kcal10.4g16.6g9.6g5.3g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849