Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 82g15kcal0.5g2g0.3g0.6g
Porkkana 96g31kcal0.6g5.3g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Palsternakka 31g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 48g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska 118g35kcal0.7g6.3g0.2g2.2g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g309kcal11.6g44.4g5.2g17.8g
Valittu annoskoko720g155kcal5.8g22.2g2.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna360g77kcal2.9g11.1g1.3g4.5g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820