Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona298g203kcal36.4g11.6g0.6g0g
Emmental juustoraaste, lidl149g549kcal43.2g0g41.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu186g235kcal20.5g0.6g16.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 52g159kcal4.6g28.9g1g7.3g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g27g33kcal1.9g4.3g0.9g18.7g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2382kcal214g96.4g122g52g
Valittu annoskoko720g1191kcal107g48.2g61g26g
Annoskoko puolitettuna360g595kcal53.5g24.1g30.5g13g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101