Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g34g304kcal0g0g33.8g0g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl225g810kcal4.5g6.1g85.5g0g
Katkarapu 68g46kcal9.7g0g0.7g0g
Tilli mauste11g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 23g119kcal0.1g0.1g13.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g45g126kcal8.6g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g3521kcal108g14g337.8g0g
Valittu annoskoko720g1760kcal54g7g168.9g0g
Annoskoko puolitettuna360g880kcal27g3.5g84.5g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646