Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 187g310kcal31.4g0g20.6g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g159g108kcal2.5g21g0.3g1.3g
Porkkana, raaka, annos 100g98g27kcal0.6g5.5g0.2g2.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g16g19kcal0.4g0.9g1.4g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%62g68kcal1.7g1.7g6.2g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.1g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1175kcal74.8g66.8g65.2g8.2g
Valittu annoskoko720g588kcal37.4g33.4g32.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna360g294kcal18.7g16.7g16.3g2.1g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264