Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima34g132kcal9.8g0g10.1g0g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Tomaattimurska 281g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g141g352kcal14.1g60.5g4.9g9.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1537kcal117.2g160.4g42g31.2g
Valittu annoskoko720g769kcal58.6g80.2g21g15.6g
Annoskoko puolitettuna360g384kcal29.3g40.1g10.5g7.8g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471