Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3141g92kcal15.5g5.9g0.4g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)71g507kcal0.1g0.1g56.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.3g0.9g2.6g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit113g24kcal3.7g2.1g0g2.8g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g113g209kcal24.8g2.3g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl113g383kcal2.3g3.4g39.5g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g3215kcal131.4g133.4g236.2g11.8g
Valittu annoskoko720g1607kcal65.7g66.7g118.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna360g804kcal32.9g33.4g59.1g3g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245