Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka20g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g230g223kcal16.1g29.9g1.2g13.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)250g75kcal2.5g15g0.5g2.5g
Makaroni, pasta 75g246kcal7.6g49.8g0.8g2.5g
Pinaatti 25g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1441g1411kcal56.2g202.6g33.6g42.2g
Valittu annoskoko721g706kcal28.1g101.3g16.8g21.1g
Annoskoko puolitettuna360g353kcal14.1g50.7g8.4g10.6g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284