Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 1437g3139kcal262.7g0g234.3g0g
Kieli naudan 1437g2881kcal239.9g0g215.6g0g
Sipuli (kuorittu)359g97kcal4.7g17.2g0.7g6.1g
Suola, annos 3g86g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 72g201kcal7.8g27.5g2.4g19g
Peruna, vanha, kuorittu 3593g2735kcal67.5g556.9g7.2g35.9g
Vesi216g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g18106kcal1165.2g1203.2g920.4g122g
Valittu annoskoko7200g9053kcal582.6g601.6g460.2g61g
Annoskoko puolitettuna3600g4527kcal291.3g300.8g230.1g30.5g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641