Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu180g144kcal3.2g32.1g1.4g3.6g
Soijakastike 649g392kcal33.6g61.7g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Fariinisokeri180g732kcal0g180.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g180g343kcal0g81.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g361g130kcal2.2g7.9g4g10.1g
Kuhafile, raaka4808g3462kcal778.9g0g33.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 240g2126kcal0g0g240.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g14980kcal1651.4g783.4g562.4g47.8g
Valittu annoskoko7200g7490kcal825.7g391.7g281.2g23.9g
Annoskoko puolitettuna3600g3745kcal412.9g195.9g140.6g12g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833