Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka2400g4032kcal480g0g240g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1200g660kcal37.2g76.8g24g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g600g1560kcal90g1.2g132g0g
Tomaattimurska 3000g882kcal16.8g159g6g57g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g14268kcal1248g474g804g114g
Valittu annoskoko7200g7134kcal624g237g402g57g
Annoskoko puolitettuna3600g3567kcal312g118.5g201g28.5g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570