Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2025g584kcal20.3g93.1g6.1g36.5g
Kaali, valkokaali2025g427kcal24.3g68.9g4.1g42.5g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Vesi2250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g2509kcal112.6g410.4g24g188.6g
Valittu annoskoko7200g1255kcal56.3g205.2g12g94.3g
Annoskoko puolitettuna3600g627kcal28.2g102.6g6g47.2g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612