Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g182g111kcal23.8g2g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1818g600kcal60g89.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 655g934kcal81.8g2g67.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki364g204kcal30.9g18.2g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3636g12477kcal370.5g2545.5g43.6g127.3g
Voi, 1 tl, 5 g546g3982kcal5.5g5.5g436.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g36614kcal1145g5324.6g1097g254.6g
Valittu annoskoko7200g18307kcal572.5g2662.3g548.5g127.3g
Annoskoko puolitettuna3600g9154kcal286.3g1331.2g274.3g63.7g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741