Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g4797g6859kcal959.4g0g335.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 600g1363kcal30.3g105.1g84.4g34.8g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1079g2914kcal194.3g21.6g226.6g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Basilika, kuivattu 4.8g12kcal0.7g1g0.2g1.9g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g22839kcal2399g345.6g1298g103g
Valittu annoskoko7200g11419kcal1199.5g172.8g649g51.5g
Annoskoko puolitettuna3600g5710kcal599.8g86.4g324.5g25.8g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984