Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g333g1833kcal0g0g200g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g1000g5050kcal82g580g260g45g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g2333g1517kcal256.7g98g7g0g
Sokeri 200g812kcal0g199.8g0g0g
Liivate 67g233kcal57.1g0g0.1g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g267g112kcal0.8g26.7g0.3g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g1333g7400kcal108g693.3g466.7g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g1667g3167kcal75g266.7g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g40246kcal1159.2g3729g2268.2g90g
Valittu annoskoko7200g20123kcal579.6g1864.5g1134.1g45g
Annoskoko puolitettuna3600g10062kcal289.8g932.3g567.1g22.5g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892