Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2190g3124kcal273.7g6.6g224.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 597g354kcal58.6g17.9g2.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl2654g9768kcal769.8g0g743.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1062g6371kcal223g70.1g573.3g0g
Leivinjauhe 199g350kcal10.4g75.3g0g1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g199g64kcal0g0g0g159.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)299g762kcal49.6g101.8g18.2g89.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g41583kcal2770.2g543.4g3123.2g499.8g
Valittu annoskoko7200g20792kcal1385.1g271.7g1561.6g249.9g
Annoskoko puolitettuna3600g10396kcal692.6g135.9g780.8g125g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488