Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)3600g8640kcal280.8g1800g43.2g97.2g
Pesto (Pirkka)120g696kcal5.2g4.6g73.2g5.3g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g480g1176kcal86.4g2.9g91.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3000g609kcal18g114g9g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g22242kcal780.8g3843g433.2g289g
Valittu annoskoko7200g11121kcal390.4g1921.5g216.6g144.5g
Annoskoko puolitettuna3600g5561kcal195.2g960.8g108.3g72.3g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484