Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1997g2848kcal249.6g6g204.7g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g2420g1573kcal288g101.6g7.3g0g
Soijajauho rasvainen 424g1976kcal146.3g99.6g99.5g50.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 242g782kcal70.2g16.9g48.4g74.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)242g617kcal40.2g82.5g14.8g72.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 242g1632kcal65.1g16.7g140.4g29.8g
Leivinjauhe 121g213kcal6.3g45.7g0g0.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen303g2178kcal3g3g242g0g
Oltermanni, perinteinen1210g4356kcal302.5g0g350.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g32350kcal2342.4g744g2216g455g
Valittu annoskoko7200g16175kcal1171.2g372g1108g227.5g
Annoskoko puolitettuna3600g8088kcal585.6g186g554g113.8g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603