Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 500g358kcal9.1g72.1g1g5.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1200g1560kcal240g0g72g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1250g3125kcal237.5g0.4g275g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1000g680kcal31g120g7g30g
Vesi, vesijohtovesi 3250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g11446kcal1035.2g385g710g70.6g
Valittu annoskoko7200g5723kcal517.6g192.5g355g35.3g
Annoskoko puolitettuna3600g2861kcal258.8g96.3g177.5g17.7g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049