Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2133g2397kcal450.7g0g64g0g
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.5g
Jauheliha porsaan 12%1067g2261kcal192g0g128g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 800g2218kcal16g24g224g0g
Tomaattimurska, 1 prk1067g286kcal6.4g56.5g2.1g14.9g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä267g827kcal29.3g0.3g74.7g0g
Juusto, mozzarella 267g695kcal49.6g0g54.1g0g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Lasagnelevy, euroshopper1067g3733kcal128g757.2g14.9g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g80g512kcal0.9g2.4g56.8g0g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g27069kcal1762.4g1726.8g1345.2g40.8g
Valittu annoskoko7200g13534kcal881.2g863.4g672.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna3600g6767kcal440.6g431.7g336.3g10.2g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662