Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3340g705kcal40.1g113.6g6.7g70.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1260g353kcal7.6g75g2.5g31.5g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1600g3840kcal280g0g320g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1000g1300kcal30g20g130g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g12395kcal715.4g417.2g918.4g203.2g
Valittu annoskoko7200g6198kcal357.7g208.6g459.2g101.6g
Annoskoko puolitettuna3600g3099kcal178.9g104.3g229.6g50.8g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996