Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 6796g13273kcal1270.1g0g917.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g180g45kcal0.8g15.1g0.1g0.7g
Pastajuusto valio mustaleima225g921kcal65.2g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g28478kcal2672.2g30.2g1978.8g1.4g
Valittu annoskoko7200g14239kcal1336.1g15.1g989.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna3600g7120kcal668.1g7.6g494.7g0.4g
Arvot/100g100g198kcal18.6g0.2g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912