Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 140g1237kcal0g0g139.9g0g
Sipuli (kuorittu)425g115kcal5.5g20.4g0.8g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g2298g2230kcal160.9g298.8g11.5g133.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2498g750kcal25g149.9g5g25g
Makaroni, pasta 750g2453kcal76.4g497.7g8.2g25.1g
Pinaatti 250g33kcal4g1g0.7g3.2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g14102kcal561.6g2024.4g335.8g423.2g
Valittu annoskoko7200g7051kcal280.8g1012.2g167.9g211.6g
Annoskoko puolitettuna3600g3525kcal140.4g506.1g84g105.8g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284