Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2397g666kcal28.5g97.3g4.8g50.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen959g192kcal5.8g36.4g2.9g13.4g
Kurkku, tuore799g80kcal4.8g13.5g0.8g5.6g
Päärynä kuorittu 2237g970kcal6.9g179g2.2g87.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki799g639kcal103.9g16g16g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)10g86kcal0g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g5265kcal299.8g684.4g72.6g313g
Valittu annoskoko7200g2632kcal149.9g342.2g36.3g156.5g
Annoskoko puolitettuna3600g1316kcal75g171.1g18.2g78.3g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714