Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2400g667kcal28.6g97.4g4.8g50.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen960g192kcal5.8g36.5g2.9g13.4g
Kurkku, tuore800g80kcal4.8g13.5g0.8g5.6g
Päärynä kuorittu 2240g971kcal6.9g179.2g2.2g87.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki800g640kcal104g16g16g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)10g86kcal0g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14419g5272kcal300.2g685.2g72.6g313.6g
Valittu annoskoko7210g2636kcal150.1g342.6g36.3g156.8g
Annoskoko puolitettuna3605g1318kcal75.1g171.3g18.2g78.4g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714