Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow105g74kcal17.9g0g0.3g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g53g106kcal10.8g0.1g7g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g70g119kcal5.4g3.6g9.1g2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g140g39kcal1.5g6.7g0.6g4.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g3.5g7.7kcal0.6g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g690kcal72.4g22g34.6g12.4g
Valittu annoskoko721g345kcal36.2g11g17.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna361g173kcal18.1g5.5g8.7g3.1g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652