Perukan pupupata

Paista lihat, sipuli, sienet ja porkkanat.

Lisää vesi ja laakerinlehti, hauduta tunnin verran.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 2333g3035kcal493g0g116.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g700g210kcal7g28g2.1g0g
Sipuli 583g176kcal7.3g28g1.2g9.9g
Porkkana 607g198kcal3.8g33.7g1.2g15.5g
Rypsiöljy 95g836kcal0g0g94.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g93g345kcal0.9g78.4g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14420g9600kcal1024g336.2g436.8g50.8g
Valittu annoskoko7210g4800kcal512g168.1g218.4g25.4g
Annoskoko puolitettuna3605g2400kcal256g84.1g109.2g12.7g
Arvot/100g100g67kcal7.1g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114575