Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras167g534kcal23g96.7g5.3g13.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)107g117kcal26.7g0g1.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.2g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g10g2.5kcal0.2g0.3g0g0g
Soijakastike 12g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g167g100kcal3.3g14.2g3.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)167g100kcal1.7g7.5g6.7g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Korppujauho 8.3g31kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1444g1842kcal115.6g260.6g34.2g31.4g
Valittu annoskoko722g921kcal57.8g130.3g17.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna361g460kcal28.9g65.2g8.6g7.9g
Arvot/100g100g128kcal8g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964