Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g84g506kcal17.7g5.6g45.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g169kcal14.8g0.4g12.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)225g585kcal58.5g3.4g38.2g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli84g59kcal8g3.4g1.7g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g56g62kcal10.1g1.1g1.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g84g181kcal21.1g1.9g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1444g3180kcal262.2g43.2g210.6g1.6g
Valittu annoskoko722g1590kcal131.1g21.6g105.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna361g795kcal65.6g10.8g52.7g0.4g
Arvot/100g100g220kcal18.2g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104